Zrębki do wędzenia i grillowania orzech włoski 450 g Browin
Zrębki do wędzenia z drewna orzecha włoskiego są w 100% naturalne. Pochodzą z terenów ekologicznych. Wytwarzają delikatny dym, dzięki któremu wędzone wyroby uzyskują niepowtarzalny smak, aromat oraz złocistobrązowy kolor.
Zrębki mają zastosowanie podczas wędzenia i grillowania: czerwonego mięsa, mięsa drobiowego oraz ryb. Przed użyciem zrębki chwilę moczyć w wodzie, winie lub piwie.
Wędzenie: 20 – 40 ml na 1 kg mięsa. W zależności od wędzarni zrębki umieścić na specjalnej tacy lub wokół żarzącego się paleniska (nie umieszczać bezpośrednio na źródle ciepła, ponieważ ulegną spaleniu).
Grillowanie: wokół żarzącego się węgla drzewnego ułożyć 2 cm warstwę zrębek (nie umieszczać bezpośrednio na palenisku, ponieważ ulegną spaleniu). Grill, po ułożeniu potraw na ruszcie, przykryć. Grillować 10 – 30 minut w zależności od wielkości i rodzaju mięsa.
Dostępne metody dostawy oraz rodzaje płatności i ich koszt dla tego produktu:
Kurier InPost
Kurier DHL
Paczkomaty InPost
Odbiór osobisty (ul. Stefana Żeromskiego 59 Kosakowo 81-198)
Jeżeli jesteś zainteresowany zakupami oraz rabatami hurtowymi, również możesz skorzystać z poniższego formularza lub skontaktować się za pomocą danych, które znajdziesz w zakładce "kontakt" u góry strony.